Special Offer: Resort Promo Package!
Current time Mersing Harbour Centre:
Book your bus tickets hereBook your hotel or resort room online now
Malaysia Sea Sports is Official Partner of Agoda and Booking.com
Click here to book your private vehicle
Call our hotline for bookings: Tel: +60 134 651623  
Malaysia Sea Sports - Tanjung Resang - Tioman
Island-hoppingfreediving malaysiaSummer campmalaysia sea sportsAnglingmalaysia sea sportsTrekkingmalaysia sea sportsOff-roadingmalaysia sea sportsFreedivingmalaysia sea sportsSnorkelingmalaysia sea sportsScuba-diving
Trekking fun in Tanjung ResangMalaysia Sea Sports in Tanjung Resang: kite-boarding paradiseLounging around with your loved one in a  hammock after a fun-filled dayTioman, our wonderful watery world awaits you
Sailingmalaysia sea sportsWindsurfingfreediving malaysiaCastaway!malaysia sea sportsKite-surfingmalaysia sea sportsSupingmalaysia sea sportsSurfingmalaysia sea sportsSkim-boardingmalaysia sea sportsKayaking
malaysia sea sports
malaysia sea sports
Live the life!
home
accommodation
attractions
inquiries
reservations
malaysia seasports skimboarding
corporate events
eco-tourism
agro-tourism
car rental
our rates
malaysia seasports skimboarding
safety
about us
contact
getting here
2019 calendar
malaysia seasports skimboarding
news
climate
gallery
testimonials
sitemap
malaysia sea sports
senior discounts
tioman ferry
email
resort promo
link to us


Tanjung Resang
We're hiring!
Click here!


welkom


feedback

malaysia

email

insurance
Selamat datang, welkom bij Malaysia Sea Sports.

Booking.com

Veelzijdig Maleisië, de naam zegt het al. Maleisië heeft namelijk enorm veel te bieden, en het contrast tussen de gebieden die u kunt bezoeken is fascinerend.

Tanjung Resang bijvoorbeeld, is een vooralsnog tamelijk onbekende maar adembenemend mooie streek dat knus ingekapseld ligt tussen enerzijds de azuurblauwe zee van de Oostkust van Maleisië en anderzijds een dichtbegroeid strook regenwoud.

Maar Maleisië is ook hypermoderne shopping malls, bruisende activiteit in China Town en Little India en zelfs casino's en dierenparken pret. Want dat is nou zo leuk aan Maleisië, het land komt dicht in de buurt van de Westerse levenswijze en is bovendien ook nog eens de meest kindvriendelijke bestemming van Azië.

Zin in een "Endless Summer" dit jaar? Profiteer dit najaar van de gunstige Euro/Ringgit koers en leef als God in Frankrijk Maleisië :)

Heeft u dit jaar zin in een paar weken helemaal niks doen op een heerlijk exotisch luierstrand? Dan is Tanjung Resang een aanrader. Het ligt op nog geen uurtje varen met onze party-cruiser van de diverse Expeditie Robinson-eilandjes, stuk voor stuk prachtige onbewoonde tropische paradijseilandjes met hagelwitte stranden en wuivende palmbomen. En met ruim 350 dagen per jaar een blauwe hemel, is het hier altijd hartje zomer.

Tip: Er is voor MaleisiŽ geen visum vereist. En er zijn ook geen inentingen verplicht.

Het aantrekkelijke van Tanjung Resang is dat het nog niet zo lang bereikbaar is. Hierdoor is het nog niet echt ontdekt door het massatoerisme. Als gevolg hiervan zijn de orang kampong, de Maleise bewoners van de omringende dorpjes, nog helemaal zichzelf, beschouwt men je niet slechts als bron van inkomsten maar eerder als welkome bezoeker van hun land.

En overal proef je nog het authentieke dorpssfeertje, waar de dag met een heerlijk sloom tempo af tikt en waar mensen je nog gewoon op een glimlach trakteren.

En juist dat maakt Tanjung Resang nou precies het ideale vakantieoord voor het ultieme vakantiegevoel. Tenminste, als je ook gek bent van exotische stranden, van surfen, van zeilen, SUP-en, skimboarden, kayaken, scuba duiken, van heerlijk eten en van ongerepte natuurgebieden waar de fauna en de flora nog met de scepter zwaait.

Haal hier voor nog geen Euro 450 je scuba duik brevet, inclusief gebruik duikuitrusting, perslucht en de brevettering. Klik hier....

Het andere voordeel van Tanjung Resang is daarnaast dat het, in tegenstelling tot wat je wellicht zou verwachten, niet alleen budget- maar ook sterrenaccommodaties biedt. De voordeligste resorts zijn een paar tientjes per nacht, terwijl de wat meer exclusieve chalets vanaf slechts 50 Euro kosten.

Kortom, overnachten is in Tanjung Resang zeer voordelig, helemaal als je beseft dat airco standaard is en dat de zee doorgaans op minder dan een steenworp afstand van de bungalowtjes ligt.

Daarnaast biedt Maleisië natuurlijk ook nog de enorme rijkdom aan cultuur waar je van kunt genieten.

Tenslotte de Maleise munt, de Ringgit. Ook vanwege de wisselkoers is Maleisië een ideale vakantiebestemming. De koers staat met ruim 4 Ringgit voor 1 Euro enorm voordelig voor vakantiegangers uit de Eurolanden. Sterker, je hebt goed kans dat je tijdens 3 weken vakantie in Maleisië minder uitgeeft, inclusief de vlucht, dan wanneer je je twee weken in Spanje, Frankrijk of Italië zit.

Dus waar wacht je nog op? Ga op ontdekkingsreis door Maleisië!

"Ik denk dat iedereen die voor het eerst een tropisch eiland ziet als eerste denkt: 'oh, dus die foto’s in vakantiefolders zijn toch echt'. De zee bij Tioman is echt helemaal blauw, de stranden wit met palmbomen. Als je Finding Nemo gezien hebt, kun je je een voorstelling maken van hoe het er onder water uitzag: geweldig! Het meest spectaculaire wat ik gezien heb was een rog (zo’n platte vis), verder waren er ontelbare zebravisjes waar je letterlijk tussen kon zwemmen." 
Click here for English

Beleef ons te gekke wet and wild rafting avontuur
Beleef ons te gekke wet and wild
rafting avontuur

Ontdek 's werelds oudste regenwoudOntdek 's werelds oudste regenwoud

Snorkelen rond Tanjung Resang
Snorkelen rond Tanjung Resang

Stand Up Paddling met Expeditie Robinson gevoel
Stand Up Paddling met Expeditie
Robinson gevoel

Spectaculaire vuurvliegjes show
Spectaculaire vuurvliegjes show

Een stukje paradijs op aarde
Een stukje paradijs op aarde

Ontdek onbewoonde Bounty eilandjes in je kayak
Ontdek onbewoonde Bounty
eilandjes vanuit je kayak

Kuala Lumpur - Hoogste twin torens in de wereld
Kuala Lumpur - Hoogste twin torens
in de wereld Submit site 

Book your bus tickets hereBook your hotel or resort room online now
Malaysia Sea Sports is Official Partner of Agoda and Booking.com
Click here to book your private vehicle